A CASA-ról röviden:

A romániai Hallgatói Képviselet azon gondolkozott 2009-ben, hogy az építész hallgatók számára milyen kihívások rejlenek egy építészeti versenyben, hogy a pályázati folyamatokba milyen későn kapcsolódnak be a hallgatók és hogy milyen kevés idő jut pályázatokra az egyetem mellett. Ekkor született meg az ötlet egy olyan pályázat megszervezésére, amely egy közös témában és workshoppal köti össze a tervezést a pályázat kihívásaival.

A 2009-es indulás óta a verseny túlnőtt önmagán: 2013-ban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem is csatlakozott a versenyhez. Idén ötödjére kerül megszervezésre a CASA (magyarul: Éves Épitészethallgatói Verseny), amely a másodéves hallgatókat szólítja meg egy közös, lakóépülettervezés tematikájú pályázattal és design workshoppal.

A CASA célja, hogy a hallgatók megtapasztalják, hogy ez nem csak egy verseny, hanem egy lehetőség is terveik összemérésére. Olyan környezetet próbálunk teremteni, melyben új barátságok és nemzetközi kapcsolatok keletkezhetnek.

Meghívó CASA Pályázatértékelő Beszélgetésre!

Jövő héten szerdán (2014. junis 18.) 17:00-kor CASA pályázati értékelő beszélgetést tartunk a Lakóépülettervezési Tanszéken (K.II.73) ahol beszélgetünk a pályázatról, a beküldött pályamunkákról, és egyéb pályázati tapasztalatokról. 

A beszélgetésre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése