A CASA-ról röviden:

A romániai Hallgatói Képviselet azon gondolkozott 2009-ben, hogy az építész hallgatók számára milyen kihívások rejlenek egy építészeti versenyben, hogy a pályázati folyamatokba milyen későn kapcsolódnak be a hallgatók és hogy milyen kevés idő jut pályázatokra az egyetem mellett. Ekkor született meg az ötlet egy olyan pályázat megszervezésére, amely egy közös témában és workshoppal köti össze a tervezést a pályázat kihívásaival.

A 2009-es indulás óta a verseny túlnőtt önmagán: 2013-ban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem is csatlakozott a versenyhez. Idén ötödjére kerül megszervezésre a CASA (magyarul: Éves Épitészethallgatói Verseny), amely a másodéves hallgatókat szólítja meg egy közös, lakóépülettervezés tematikájú pályázattal és design workshoppal.

A CASA célja, hogy a hallgatók megtapasztalják, hogy ez nem csak egy verseny, hanem egy lehetőség is terveik összemérésére. Olyan környezetet próbálunk teremteni, melyben új barátságok és nemzetközi kapcsolatok keletkezhetnek.

CASA 2014 beadási információk

A pályázat beadásának időpontja:
2014. május 12. (hétfő) 19:00

A pályázat beadásának módja:
A pályázatot személyesen kell behozni a Lakóépülettervezési Tanszékre 2014. május 12. hétfőn pontosan 19:00-ra, ahol személyes regisztrációval egybe kötve vesszük át a pályaműveket.

A határidő után beérkezett pályaműveket nem tudjuk továbbítani a szervezők felé.

A pályázat formai követelményei:
A pályázat nyelve angol.
A pályaművet digitális formátumban kell leadni.
A pályaművek elkészítéséhez fel kell használni az innen letölthető (Phtoshopban szerkeszthető) lapsablont.
A pályaműnek kettő (2) darab álló A1-es méretű 300 dpi felbontású PDF fájlból kell állnia. 

A kettő (2) darab álló A1-es tablót külön-külön PDF fájlként kell elmenteni / leadni, melyek mérete egyenként nem haladhatja meg a 100 MB-t.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése