A CASA-ról röviden:

A romániai Hallgatói Képviselet azon gondolkozott 2009-ben, hogy az építész hallgatók számára milyen kihívások rejlenek egy építészeti versenyben, hogy a pályázati folyamatokba milyen későn kapcsolódnak be a hallgatók és hogy milyen kevés idő jut pályázatokra az egyetem mellett. Ekkor született meg az ötlet egy olyan pályázat megszervezésére, amely egy közös témában és workshoppal köti össze a tervezést a pályázat kihívásaival.

A 2009-es indulás óta a verseny túlnőtt önmagán: 2013-ban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem is csatlakozott a versenyhez. Idén ötödjére kerül megszervezésre a CASA (magyarul: Éves Épitészethallgatói Verseny), amely a másodéves hallgatókat szólítja meg egy közös, lakóépülettervezés tematikájú pályázattal és design workshoppal.

A CASA célja, hogy a hallgatók megtapasztalják, hogy ez nem csak egy verseny, hanem egy lehetőség is terveik összemérésére. Olyan környezetet próbálunk teremteni, melyben új barátságok és nemzetközi kapcsolatok keletkezhetnek.

Konzultációs lehetőség a Lakóépülettervezési Tanszéken

A Lakóépülettervezési Tanszék oktatói az Alkotóhét után (2014. ábrilis 7-től) a CASA 2014 pályázattal kapcsolatban konzultációs lehetőséget kínálnak fel.

Jelentkezni az alábbi Google táblázatban a név megadásával és a megfelelő időpont megjelölésével (lásd: Minta András / minta jelzés) lehet. Az oktatókat (André Zoltán, Dankó Zsófia DLA, Fülöp Gyula, Kolossa József DLA) a lap alján lévő "fülekről" lehet kiválasztani.
Az időpontok jobbra görgetve láthatóak a táblázatban. 
Májusi időpontok az Alkotóhét után jelennek meg a táblázatban.

Az oktatók a jelzett időpontokban csak akkor lesznek elérhetők a Tanszéken, ha a konzultációra legalább 48 órával korábban bejelentkeztek a fenti linken található táblázatban. 
Arra kérünk benneteket, hogy egy-egy konzultáció kapcsán legyetek felkészültek és kb. 20 perc beszélgetés idővel számoljatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése